Over ons

SENS Line is een import en export bedrijf van verschillende soorten tuinmeubelen. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief op de Nederlandse markt. Door het zeer brede en grote aanbod van tuinmeubelen in o.a. wicker, textileen, hardhout, grenen en graniet zijn wij in staat een groot aantal klanten een zeer goed assortiment aan te bedienen. Daarnaast hebben wij ook aanvullende collecties tuinaccessoires zoals o.a. terrashaarden BBQ’s, en een granietlijn met fonteinen, bankjes en brievenbussen. Of het nu om hout en bestratings bedrijven, tuincentra of de tuinmeubelspecialist gaat. Voor een ieder hebben wij een passende collectie.

Altijd zijn wij weer op zoek naar de beste prijs kwaliteitsverhouding en een uitdagende collectie voor de Europese markt. Hierdoor zijn wij in de laatste jaren flink gegroeid en hebben mede daarom in 2008 een  filiaal net over de grens in Niederlangen Duitsland geopend. Hierin is een 2000 m2 grote showroom en een nieuw voorraad magazijn gevestigd.

Een bezoek aan onze showroom is absoluut de moeite waard en daarom nodigen wij u uiteraard op afspraak graag uit.

Wij leveren onze goederen zowel containermatig als uit voorraad. Voor rechtstreekse containerprijzen vraag naar onze scherpe offertes.

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Meld u aan via onderstaande button.
Persoonlijk en direct contact
Groot assortiment
Veel op voorraad
Snelle levering
Showroom van 1800m2